ARCHÍV Táborok

Kedves Szülők, Gyerekek!

Szeretnénk néhány hasznos tudnivalóról tájékoztatni Önöket, Benneteket a Szent-Györgyi Albert Agóra és a művelődési házak nyári táboraival kapcsolatban. Kérjük ezeket, és a kiválasztott tábor rövid ismertetőjét együtt szíveskedjenek elolvasni, reméljük, valamennyi felmerülő kérdésükre válaszolni tudunk!

A tábori részvételi díjak befizetése online módon történik a Szent- Györgyi Albert Agóra honlapján keresztül. (Kérjük, a tájékoztató elolvasását követően görgessen lejjebb a táborok kiválasztásához, majd kattintson a Webáruház gombra!)
A befizetés kezdő időpontja: 2023. április 11. kedd, 8 óra

Kizárólag bankkártyás fizetést tudunk elfogadni!

Az online befizetésével kapcsolatos segítségnyújtást lehet kérni:

Török Andrea +36(70)905-3373

A készpénzes befizetés lehetősége a következő:

 • Április 11-től - június 6-ig tartó időszakban minden keddi napon 8.00 - 18.30-ig (az I. emeleten, a Játékszigeten)
 • Június 12-től - július 31-ig  (a nyári tábori időszak alatt) minden hétfőn 7.30 - 17.00-ig és minden szerdán 7.30 - 12.30-ig (az I. emeleten, a Játékszigeten)

Tisztelettel kérjük a Szülőket, hogy csak azoknak a táboroknak a részvételi díját fizessék be, amelyre ténylegesen szeretne jönni a gyermek! Kérjük, hogy egyeztessenek a tervezett nyaralás időpontjait figyelembe véve.

Az Agóra webáruházában már a szegedi művelődési házak online megvásárolható kínálata is szerepel.
Ezért kérjük, hogy minden esetben olvassák el a táborok leírásait, különös tekintettel a helyszínek megjelölésére!
Ez azért is fontos, mert tévedés esetén nem áll módunkban a részvételi díjat visszatéríteni.

Abban az esetben, ha a gyermek orvosilag igazolt betegség miatt nem tud részt venni a táborban, akkor a következőket javasoljuk:

 • Kérjük szíveskedjenek átadni a gyermek helyét egy másik gyereknek.
 • Másik, azonos árú táborban történő részvételt szíveskedjenek választani az adott tábor helyett.
 • Kérjük, hogy a befizetést igazoló dokumentumot mindenképpen szíveskedjenek megőrizni!

Amennyiben a szülő munkahelye részben, vagy egészében átvállalja a tábor költségét, az online vásárlásnál annak a nevére kell a számlaadatokat megadni, aki a számlát rendezi.

 Bővebb információt a következő telefonszámokon kérhetnek:

+36(62)563-480, +36(62)563-483, +36(70)616-4008,  +36(70)624-7069

 Kedvezmények táboraink részvételi díjából ( a kedvezmények csak az Agórás táborokra vonatkoznak, a művelődési házakra nem):

 • egy gyermek legalább 3 héten keresztül vesz részt Agórás táborban: –2.000 Ft/hét,
 • egy gyermek legalább 4 héten keresztül vesz részt Agórás táborban: –2.500 Ft/hét.

A kedvezmény csak abban az esetben vehető igénybe, ha a befizetés egyszerre történik, vagy online rendelés esetén egy időben történik!

 • 4.000 Ft kedvezmény diétás étkezés esetén, ha tízórait nem kap.
 • 11.500 Ft kedvezmény, diétás étkezés esetén, ha ebédet és
  tízórait nem kap.

A diétás étkezés igénybevételére az online vásárlási folyamaton belül lesz lehetőség az orvosi igazolás csatolását követően.

Egészségügyi információk:

Valamennyi táborunk helyszíne, feltételei megfelelnek a kormányrendeletben rögzített táborozási feltételeknek. A táborozó gyerekeknek minden héten hétfőn egy szülői nyilatkozatot kell kitöltve leadni, amelyben a szülő nyilatkozik arról, hogy nem beteg a gyermeke.

Gyakorlati információk: 

A Szegeden lévő táborba jelentkező gyerekeknek a tábor időtartama alatt szükségük lesz egy összvonalas bérletre, vagy buszjegyre, vonaljegyre.
Valamennyi táborunkat lelkes, gyermekszerető pedagógusok vezetik.
A Szegeden lévő táborok helyszíne általában az Agóra, vagy ha nem, akkor a helyszínt külön feltüntetjük. A gyerekek napjuk nagy részét nem zárt épületben, hanem szabadban, jó levegőn /park, játszótér, erdő, …/ töltik.
A jelentkezési határidőt kérjük, úgy értelmezzék, hogy e napon még fogadunk el jelentkezést – befizetést az adott táborba, abban az esetben, ha annak létszáma még nem telt be. Érdemes a kiválasztott táborba jóval a megadott jelentkezési határidő előtt jelentkezni.
A jelentkezés minden esetben a részvételi díj sikeres, bakkártyás befizetésével történik, enélkül nem áll módunkban a jelentkezést elfogadni, nem valósulhat meg a tábori részvétel! 
Abban az esetben, ha a gyermek nem a megjelölt életkorhatár alapján jelentkezik a táborba, a táborvezető átirányíthatja az életkorának megfelelő táborba.

Szeretettel várjuk a gyerekeket az Agóra nyári táboraiba!

Jelenleg nincs megjeleníthető tartalom az oldalon.