Ékszertervező- és készítő tábor

2024
07
15
08:00
2024
07
19
16:30

Ékszertervező- és készítő tábor

A táborba olyan iskolás korú gyerekek jelentkezését várjuk, akik jó kézügyességgel rendelkeznek, és érdekli őket az ékszerek világa.
Helyszín: Agóra

Időpontja: 2024. július 15-19-ig
Jelentkezési határidő: 2024. július 10.
Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra
Naponta:8.00-16.30-ig
Étkezés: tízórai, ebéd

A táborba olyan iskolás korú gyerekek jelentkezését várjuk, akik jó kézügyességgel rendelkeznek, és érdekli őket az ékszerek világa. A tábor programja kreativitást fejlesztő, fantáziát előcsalogató, rejtett és érdekes álmokat megvalósító feladatokat tartalmaz. A gyerekek kreatív tervezése a kivitelezésig tart, amit megcsodálhatunk az elkészült karkötők, nyakláncok, fülbevalók világában.
Elsajátítjuk a nemezékszerek fortélyait, betekintünk a bőrből készült karkötők világába, de készítünk még: kenderből, zsugorfóliából, gyöngyből, de akár otthon is megvalósítható, újrahasznosított anyagokból is ékszereket. Készítünk még millefiori és horgolt ékszereket is.
A hétvégére mindenki saját tervezésű egyedi ékszerkollekcióval gazdagodhat. Az elkészült gyönyörűségeknek falra akasztható tárolót készítünk. A táborban a szakmai programokon kívül fantáziát és memóriát fejlesztő, csapatépítő játékokra is sor kerül. Mozizunk, és a tábort egy nagyszabású „szépségnap” zárja, ahol a testdíszítést, testfestést, csillámkövek és díszek felrakását és a csillámtetoválást is kipróbáljuk. Várjuk azoknak a diákoknak a jelentkezését is, akik már jártak szakkörre vagy táborba. A barátnőidet se hagyd otthon!

Táborvezető: Buknicz Ildikó divat- és stílustervező
Telefon: +36 20 260 4099

Részvételi díj: 38.000 Ft/fő, amely minden költséget tartalmaz.

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet!
A program változásának jogát fenntartjuk!

Online belépőjegy-vásárlás, szakkör, vagy gyermektábor befizetés webáruházunkban.