Időpontfoglalás

Nagy mértékben segíti munkánkat, ha látogatását előre jelzi nekünk. Különösen azoknak a kedves Vendégeinknek ajánljuk, hogy előzetesen jelezzék egy eseménnyel kapcsolatos részvételi szándékukat, akik nagyobb távolságról, és/vagy nagyobb részvevőszámmal látogatnak meg bennünket.

Kérjük, hogy a csillagozott mezőket mindenképpen töltse ki, hogy szükség esetén fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot az igényei pontosítása érdekében!

Az általános nyitvatartásról és árainkról a menüben tájékozódhat!

Amennyiben a rendezvényt nem találja a választási listán, annak az az oka, hogy a programra speciális módon kell jelenkezni. Ezt a program részletes leírása minden esetben tartalmazza. Kérjük, hogy ezekben az esetekben kizárólag ezeket a módokat használják a jelentkezéseknél!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Intézményünkben történő csoportos látogatás szándékát és számla igényüket előre, írásban szíveskedjenek bejelenteni hozzánk a  emailcímen, a következő kötelező tartalmi elemekkel:

  • időpont
  • létszám
  • számla - átutalás / készpénzfizetés
  • számlázási név, cím
  • átutalásos számla esetén a számla postázási címe, ha az nem egyezik meg a számlázási névvel.

Az írásos bejelentés a tervezett látogatás előtt legalább 15 nappal korábban történjen, ellenkező esetben Intézményünknek nem áll módjában a számlát kiállítani.

Köszönjük együttműködésüket!

Kiválasztott program:*
 
Látogatás időpontja*
Résztvevők száma
Név*
E-mail*
Telefonszám*
Üzenet*
Elfogadom az ÁSZF-ben és az Adatkezelési szabályzatban foglaltakat.*
Visszaigazolást kérek