Legyél a munkatársunk!

Legyél a munkatársunk!

Ha tetszik neked az Agóra és rendelkezel a szükséges végzettséggel, jelentkezz és légy a munkatársunk!

Köszönjük a sok értékes önéletrajzot! Megtaláltuk akiket kerestünk.

A Szent-Györgyi Albert Agóra 1 fő teljes munkaidős (8 órás) munkavállalót keres a Látványlaboratórium szakmai feladatainak az ellátására, a Látványlaboratórium szakmai programjainak a megvalósítására.

Valamint keresünk 1 főt, 4 órás munkakörbe, az Informatórium szakmai programjainak a megvalósítására, szakmai feladatainak az ellátására, a Látványlaboratóriumban történő rendszeres munkavégzésre.

 


Mindkét munkakör betöltéséhez fizika szakos tanári végzettség, vagy fizikusi végzettség szükséges. Mindkét munkakörben történő munkavégzés esetében a munkavállaló feladata kísérletbemutatók kitalálása, előkészítése, bemutatása. Nagyon fontos, hogy a munkavállaló jelentős informatikai tapasztalatokkal, jártassággal is rendelkezzen. A munkavállaló szeressen és akarjon önállóan és az intézmény más területén dolgozó kollégáival együttműködve dolgozni. Fontos a jelölt kreativitása, a feladat iránti elkötelezettsége és a munka iránti alázata. Mindkét munkakör határozatlan időtartamú közalkalmazotti munkaviszonyt jelent 4 hónapnyi próbaidővel. Az egyik munkakör azonnal betölthető, a másik október 1-től.

A munkavállalók (végzettségüknek és munkaviszonyuknak megfelelő) közalkalmazotti fizetést és a próbaidőt követően havi 8.000-4.000 Ft étkezési utalványt kapnak. A fizetés a közművelődési ágazatra vonatkozó közalkalmazotti fizetést jelent, amely jelenleg alacsonyabb a pedagógusok fizetésénél.

Bizunk abban, hogy az Agórában végzett munkalehetőség presztizse, a napjainkban történő nemzetközi pályázatok előkészítése és a későbbiekben abban történő részvétel vonzóvá teszi az Agórát.

A meghirdetett állásokra nappali tagozatos egyetemi hallgatók jelentkezését is várjuk.

Az állásokra történő jelentkezés módja:
Az érdeklődő küldjön egy részletes önéletrajzot Orbán Hédi igazgató részére a következő emailcímre:

A beérkezett önéletrajzok áttanulmányozását követően a jelentkezőket személyes beszélgetésre hívjuk be. Kérjük, hogy a jelentkezők előzetesen tanulmányozzák át az Agóra honlapját és a Látványlabor feladatait.