Jobb agyféltekés rajztábor II.

2024
07
15
08:00
2024
07
19
16:30

Jobb agyféltekés rajztábor II.

Ez a rajztábor a 12 éves és ennél idősebb, nyugodt, türelmes, rajzolni vágyó, szerető fiataloké.
Helyszín: Agóra

Időpontjai:
I. turnus: kezdő: 2024. július 8-12-ig
Jelentkezési határidő: 2024. július 3.
II. turnus: kezdő: 2024. július 15-19-ig
Jelentkezési határidő: 2024. július 10.
Helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra
Naponta: 8.00-16.30-ig
Étkezés: tízórai, ebéd
Korhatár: 12 éves kortól

Ez a rajztábor a 12 éves és ennél idősebb, nyugodt, türelmes, rajzolni vágyó, szerető fiataloké (felső korhatár nélkül), akik szeretnék fejleszteni kreativitásukat, rajztudásukat, megtanulni élethűen ábrázolni.
A bal agyfélteke félelmei, logikus gondolkodása megakadályozza, hogy szabadon kifejezhessük kreativitásunkat. Sokan még csak gondolni sem mernek rá, hogy képesek vagyunk a művészekhez hasonlóan mi is rajzolással kifejezni belső érzelmeinket, vagy csak egyszerűen kedvtelésből papírra vetni azt, ami éppen tetszik.
Rajztanfolyamunkon az a célunk, hogy a bal agyfélteke racionalitása ne gátolja meg a jobb agyfélteke kreativitását. Az öt nap alatt különféle technikákat tanulunk, és olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek segítségével a jobb agyféltekédet kezded intenzívebben működtetni, és csodálatos alkotásokat hozol létre. Az utolsó napon a színek varázslatos világába is bepillantunk.
Rajztábládat (A4-es elég), 1db A4-es gyűjtőmappát rajzaidnak, tolltartódat (minél több ‘b’-s grafitceruza, /a legjobb a töltőceruza vagy a Progresso márkájú/ színes ceruzák, hegyező, radír, vonalzó, 1 db sötét színű, nem alkoholos filctoll), papírzsebkendőt és nedves kéztörlőt hozz magaddal! Fülhallgatódat kedvenc zenéiddel se hagyd otthon! Bérlet, buszjegy nem kell, 5 napig tényleg a rajzzal és pihenéssel foglalkozunk, társas-vagy kártyajáték viszont jólesik a szünetekben.

Táborvezető: Mari Edina

Részvételi díj: 35.000 Ft/fő, amely valamennyi költséget és az általánosforgalmi adót is tartalmazza.

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet!
A program változásának jogát fenntartjuk!

Online belépőjegy-vásárlás, szakkör, vagy gyermektábor befizetés webáruházunkban.