Szegedi Korea Klub II.

koreai teaszertartás
Agóra
Program
2023 02 24
17:00
2023 02 24
18:00
Szegedi Korea Klub II.
Teázás koreai hagyomány szerint.
Helyszín: Agóra a Millenniumi Kávéházban (Dugonics tér 12.)

Egyesületünk célja, hogy a koreai élet sokszínűségét, gazdag történelmi és kulturális örökségét megismertessük és megkedveltessük a Magyarországon élő emberekkel, ezáltal ösztönözzük őket a két ország között fennálló rokonszenv megerősítésére.

 

Program:

Teázás koreai hagyomány szerint

A Szegedi Korea Klub és a Sonshin Moodowon Harcművészeti Közösség közös rendezvénye

 

Kérdésekre keresünk választ. Hogyan teáznak a koreaiak? Mi a teanövény? Milyen módon dolgozzák fel a tealevelet? Milyen teafajták vannak? Milyen elkészítési módok, teaszertartások alakultak ki?

Engedd el ezeket a kérdéseket!

Nyílj meg, merülj alá, add át magad a teázás élményének. Meghallod a forró víz zubogását, szemeddel, orroddal, nyelveddel és egész tudatoddal érzékeled a teát.

Engedd el ezt az észlelést!

Észrevétlenül megnyugszol, felfrissülsz, a tudatod kitisztul. Utólag jössz rá, hogy a nyugalom, a teázás élménye, hangulata az, ami összehozott minket.

 

Ebben lesznek segítségedre a Sonshin Moodowon Harcművészeti Közösség vezetői: Kasza Ferenc és Kasza Péter.

 

A résztvevők száma limitált: max. 15 főt tudunk fogadni, hogy az összes résztvevő élvezhesse a teázás közös élményét. Ha párjával vagy családtagjával érkezik, akkor kérjük, hogy őt is regisztrálja be.
Amennyiben a regisztráció után úgy hozza a helyzet, hogy mégsem tud eljönni, akkor a lemondáshoz írjon nekünk egy email-t, a  címre.

Regisztrálni az alábbi űrlapon tud 2023. február 10-tőlhttps://tinyurl.hu/KCq1

 

Belépődíj: 500 Ft / fő