Kreatív Kávé Klub - kiállítás 2017.

Agóra
Program
2017 11 14
17:30
2017 11 14
18:30
Kreatív Kávé Klub - kiállítás 2017.
Szeretettel hívunk a Kreatív Kávé első szegedi Klubkiállítására!
Helyszín: Agóra
2015. nyarán indítottuk festőfoglalkozásainkat Kreatív Kávé néven, mely a hétköznapok rutinjában megélhető alkotói energiák felfedezését és felszabadítását hívja életre bárkiben egy kávé/tea mellett. Alkotás közben megszűnik a külvilág, csak a színek és anyagok léteznek, és a fehér vászon, melyet a program végére megtöltünk élettel és értelemmel, és amibe pár óra alatt beledolgozódunk mi magunk.
 
Több, mint 1500 alkotás készült már Kreatív Kávé festőfoglalkozásokon, és több, mint 250 Klubtagunk van Szeged, Szabadka, Budapest, Üröm körzetében. A novemberi szegedi Klubkiállítás kapcsán főként az itt élő Klubtagjaink munkáiból válogattunk egy csokorral, ezzel ünnepelve az előhívott kreatív energiát, a kikapcsolódás ezen módját, egy hobbit, egy új kifejezési módot, az itt született barátságokat és inspiráló Kreatív Kávés alkotóközösségünket!
 
Megnyitó: 2017. november 14. kedd 17:30
A tárlat megtekinthető 2017. december 8-ig.
 
Festőfoglalkozásainkra szeretettel várunk új jelentkezőket is! Programjainkhoz nem szükséges előképzettség, sem felszerelés, minden eszközt és instrukciót biztosítunk. Az aktuális témánk kapcsán a résztvevők betekintést nyerhetnek különböző technikákba, kipróbálhatnak különböző anyagokat, eszközöket, így segítve saját útjuk megtalálását, lendületet az otthoni alkotáshoz. Változatos témáink nem épülnek egymásra, mindenki ahhoz a programhoz csatlakozik, amelyik hozzá közel áll. Nyílt programjaink 10 éves kortól ajánlottak, felső korhatár nincs. Vannak, akiket az alkotóközösség hangulata, energiája vonz és a kikapcsolódás, amit ez a pár óra jelent, vannak, akik ajándékba kapták az alkotás élményét. Az elkészült festményt mindenki hazaviheti és a lakás dísze lehet vagy egy személyre szabott, kézzel és szeretettel készült egyedi ajándék. Az élmény és a részvételi lehetőség ajándékkupon formájában is elérhető. Céges csapatépítő programok kapcsán egyedi kép tervezésére is lehetőség nyílik.
 
Fedezd fel és szabadítsd fel a benned rejlő kreatív energiát a hétköznapok rutinjában! 
Énidő és Kreatív Edzés.
Kapcsolj ki, kapcsolódj be!