A hyaluron titok - előadás

hyaluron titok
Agóra
Program
2023 03 19
14:00
2023 03 19
17:00
A hyaluron titok - előadás
A hyaluron titok: Dr. Sipkovits Lajos gyógyszerész előadása.
Helyszín: Agóra Kamaraterem (földszint)

Sipkovits Lajos gyógyszerész, gyógyszertechnológus, a SOTE Gyógyszerésztudományi karán a gyógyszertechnológiai tanszék volt gyakorlatvezető tanára. Nevéhez fűződik több egyedi innovatív termékfejlesztés, melyeket elsősorban a nőgyógyászatban és a lábápolók körében ismernek, mégis úgy gondolom, előadói kvalitása és a téma népszerűsége miatt fontos lenne, hogy minél többen hallgassák meg.
A fő téma mellett számtalan izgalmas témakörbe nyújt betekintést a szakember garantáltan tabumentesen, tudományosan alátámasztva, érthetően a tavaszi megújulás és egészség jegyében, helyszíni termékvásárlási lehetőséggel egybekötve.Említett témakörök:

  • A hyalurongél széleskörű használata a szépség megőrzésében, sebkezelésben, nőgyógyászatban, fogászatban.
  • Hormonrendszer: női-férfi hormonok és az immunrendszer.
  • A női hormonok fenntartása az egészségünk érdekében.
  • A jód szerepe a pajzsmirigy működésére.
  • Hogyan hat a női egészség a párkapcsolatokra? Hogyan befolyásolja hormonrendszerünk az egészséges szexuális párkapcsolatot?
  • Nőgyógyászati panaszok – különös tekintettel az inkontinencia problémák megszüntetése innovatív eszközzel.
  • Van-e összefüggés az életkor, életminőség tekintetében a szemölcsök előfordulási gyakorisága között? Hogyan kezeld eredményesen?


A nőket halmozottan érintő téma, a női egészség megőrzésében és fenntartásában kiemelten fontos szerepe van a hyaluronsavnak. Sokan nem tudják, hogy a hyaluronsav egy olyan csodálatos molekula, mely testünk egyik legfontosabb molekulája, ami szerepet játszik az általános immunrendszerünkben, a női egészségben, de akár a bőrünk egészségében is. Az átlagember ismeretei hiányosak a hyaluronsav felhasználását illetően, sokan, mint kozmetikai terméket ismerik csak. Ebből az előadásból megtudhatjuk mire is használható még ez a csodamolekula.

Dr. Sipkovits Lajos ismeretterjesztő előadását jószívvel ajánlom az egészségügyben, a szépségiparban dolgozó kollégáknak, valamint minden érdeklődő korosztálynak, aki tudásra vágyik élvezhető előadásmódban.


Jelentkezés:
Regisztrációhoz kötött:

Részvételi díj: 3000 Ft

Gál Anikó - közművelődési munkatárs
Gál Anikó
közművelődési munkatárs, terembérlés, külső rendezvények lebonyolítása, nagyrendezvények, táncfesztiválok szervezése
Agóra
+36(70)336-7062
Letölthető állományok