Virtuális séta az Agórában

Virtuális séta az Agórában

Járja végig az Agórát Virtuális Sétánk segítségével!

Örömmel értesítjük kedves Vendégeinket, hogy új szolgáltatás válik elérhetővé weboldalunkon keresztül. Ez az Agóra Virtuális Séta.

Igen, igen. Természetesen mi is tudjuk, hogy egy ilyen megoldás ma meglehetősen trendinek számít. Biztosan sokan lesznek, akiket elsősorban emiatt érdekel és tetszik. Mi ennek is nagyon fogunk örülni. :-)

A mi eredeti szándékunk egy kicsit több volt. A fejlesztőkkel való közös gondolkodást esősorban az indította el, hogy szerettünk volna a jelenlegi és jövőbeli Vendégeinknek egy olyan lehetőséget kínálni, hogy még a sokszor nagy távolságú utazások előtt szemügyre vehessék az Agóra helyeit, anélkül hogy fizikailag jelen kellene lenniük.

Természeresen nem szeretnénk senkit megfosztani a személyes jelenlét élményétől, mert mi őszintén hiszünk benne, hogy az Agóra meglátogatása az. Ettől függetlenül praktikus lehet egy kicsit szétnézni, bepillantást nyerni a itt fellehető látnivalókba. Valójában abban is hiszünk, hogy egy ilyen virtuális séta után még izgalmasabb mindezt a helyszínen, a valóságban is megtekinteni.

Szerencsére nem kell tartani technikai nehézségektől. A séta szinte kivétel nélkül minden eszközön megtekintető. Okostelefonok, táblagépek, laptokok, asztali gépek? Nem probléma! A megoldás bármelyik platformon működőképes és garantáltan nagy élmény. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a megjelenítő méretével az élmény fokozható.

Tartson velünk!
Kattintson az alábbi ablakra és már indulhat is a séta! Ha szeretné, a jobb felső sarokban lévő ikonnal a megjelenítést a teljes képernyőre kinagyíthatja.
Jó szórakozást!

 

Ha tetszett a látvány, várjük Önöket az Agórában! Az eddig látottakról győződjenek meg a saját szemükkel is!
Viszontlátásra az Agórában! :-)