Új generációs biztonsági termékek az ESET-től

Új generációs biztonsági termékek az ESET-től

Megújította vállalati termékportfólióját az ESET, már Magyarországon is elérhetőek az új generációs biztonsági termékek. (Kiemelt Partnerünk híre)

Teljesen újratervezett, könnyebb használhatóságot, hatékonyabb működést és nagyobb rugalmasságot nyújtó biztonsági megoldások a díjnyertes NOD32® technológia alkotóitól.

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET bemutatta újratervezett IT biztonsági portfólióját vállalati ügyfelei számára. Az ESET üzleti felhasználói körében végzett kutatás tapasztalatait felhasználva fejlesztette ki legújabb biztonsági termékeit. Az ESET intenzív tervezés, fejlesztés és tesztelés után tette világszerte elérhetővé új vállalati termékeinek portfólióját. Az új üzleti megoldások a vállalati infrastruktúra alacsony terhelése mellett proaktív védelmet biztosítanak, valamint számos új funkciót - például botnet elleni védelmet, exploit blokkolót, és adathalászat elleni védelmet kínálnak az üzleti felhasználók számára.

A hazai vállalati biztonságnak még mindig fejlődni kell. Az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. tapasztalatai szerint az online világ folyamatosan változó trendjei és a fenyegetettségek növekvő száma az otthoni felhasználókat fokozatosan kényszerítik rá a legújabb technológiákra, megoldásokra való váltásra. Az üzleti szektor azonban megfontoltabban és sokszor így jóval lassabban vált az új technológiai megoldások irányába, pedig számukra az anyagi veszélyek is jelentősebbek lehetnek. „Bízunk benne, hogy a mostantól elérhető új vállalati felhasználóinkra specializált megoldásaink új lendületet adnak a modern biztonsági védelem kiépítése felé. Az újfajta működési környezetben  elengedhetetlenül fontos a megfelelő védelem, amely azonban nem mehet a gyorsaság és a teljesítmény rovására.

Magyarországon a vállalatok nagy többsége nem korszerű megoldásokat használ, tapasztalataink alapján azonban nyitottak a váltásra, ha rendszerüket és költségvetésüket nem terheli meg a bevezetett megoldás. Reményeink szerint erre kínálunk még hatékonyabb megoldást az új generációs termékekkel.” – nyilatkozta Béres Péter, a Sicontact Kft., az ESET magyarországi disztribútorának vezető IT  tanácsadója.

A bejelentés további részleteiről a csatolt sajtóközleményben olvashatnak.

Letölthető állományok