Komor vidámság

Komor vidámság

A nézőközönség legnagyobb örömére létezik hazánkban egy olyan bábszínház, ami gyakran feltűnik az ország különböző településein, helybe szállítva ezzel az önfeledt szórakoztatás élményét gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

 

A Grimaszk Színházról van szó, ami már évek óta rendszeres vendége volt a szegedi Százszorszép Gyermekháznak, és most – a pár hónapja tartó nyitva tartás ellenére – már rendszeres vendége a Szent-Györgyi Albert Agórának is. A bábszínház vezetője Komor László, aki nevével ellentétben maga az egyszemélyes mókagyár, a vidámság lovagja.
„Komor vagyok, de szórakoztató” – állítja magáról a művész úr, és ezt az Agórában, február 20-án bemutatott Hetet egy csapásra Grimm mese feldolgozásban is bebizonyította. Először tátott szájjal nézték a gyerekek az előadást, aztán feloldódtak a játékban. Hangos nevetések és tapsvihar kísérte a fellépést. A művész együtt játszott és szórakozott a közönséggel.
Talán ez a titka ennek a sikernek, na meg az – mondja a színész – hogy a mesék mögött sokkal több van, mint azt sejteni lehet. Az élet nem fekete és fehér. A mesékben ott van az élet sokszínűsége. Ezt kell megmutatni a közönségnek!
 
A Grimaszk Színház a vidámság védjegye. Aki teheti, nézze, hallgassa és élvezze! Jó szórakozást kívánunk hozzá!