Hívj meg egy táborba! - jótékonysági kezdeményezés

Hívj meg egy táborba! - jótékonysági kezdeményezés

„Hívj meg egy táborba!” – hogy minden szegedi gyereknek legyen egy jó tábori hete.

A Szent-Györgyi Albert Agóra munkatársai – a Százszorszép Gyermekházban folytatott munkát is beleértve – több mint 30 éve minden nyáron táborok sokaságát szervezik és valósítják meg a gyerekek nagy örömére.
Évtizedek óta nyaranta több mint 2.000 gyermek táborozik az intézményünk szervezésében.
Ebben ez évben táborainkra 2024. április eleje óta lehet jelentkezni. Tapasztalataink szerint a családok egyre súlyosbodó anyagi terhei miatt kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy gyermekeiket befizessék akár csak egy vágyott táborra  is.


Ezért az alábbi kezdeményezést indítjuk most el:
Tisztelettel kérjük Partnereinket, támogató felnőtteket, cégeket, magánszemélyeket, szervezeteket, hogy hívjanak meg egy gyermeket egy táborra!
Egy olyan gyermeket, akinek nagy élmény lenne részt venni a Szent-Györgyi Albert Agóra egyik szaktáborában, a szüleinek pedig nagy segítség, hogy egy hétig minőségi programok között, inspiráló környezetben, biztonságos helyen tudhatják gyermeküket!
Az ajándéktábor részvételi díja egységesen 30.000 forint/fő.


Kérjük, hogy az alábbiakban* részletezett adatok megadásával és az Agóra 12067008-00103087-00100006 számú bankszámlájára történő 30.000 Ft átutalásával segítse ezt a kezdeményezésünket, szerezzen örömet egy gyermeknek! Kérjük, az utalás mellett a közleményben szíveskedjen feltüntetni a „Hívj meg egy táborba!” kifejezést is!


Hogyan ér célba a támogatása?
A diákok/családok pályázhatnak, vagy ajánlással kezdeményezhetik pedagógusok egy-egy diák tábori részvételét. Pályázati felhívásunkat eljuttattuk minden szegedi általános iskola pedagógusaihoz, civil szervezetekhez, hogy hívják fel a diákok figyelmét erre a lehetőségre.  A beérkezett felajánlásokkal párhuzamosan kollégáink folyamatosan értesítik a névsorokban szereplő gyerekeket, akik választhatnak szaktáboraink közül.
A Szent-Györgyi Albert Agóra szaktáborai 2024. augusztus 2-ig tartanak, ezért kezdeményezésünket 2024. július 26-ig szeretnénk folytatni!

A támogatóknak segítségükért a következőket tudjuk felajánlani:

  • A résztvevő gyerekek szüleit tájékoztatjuk arról, kinek köszönhető a táborozás.
  • A Szent-Györgyi Albert Agórában és az intézmény honlapján feltüntetjük minden támogatónkat.
  • Szeptember elején Gálaműsorra hívjuk meg minden kedves Támogatónkat!
  • Ha támogatónk anonim szeretne maradni, kérjük, azt is jelezze!


Már megkezdődött a gyerekek meghívása:
Köszönjük Szeged Megyei Jogú Város Oktatási Ifjúsági és Kulturális Bizottságának pályázati támogatását, amelynek segítségével a Fészek Nagcsaládosok Egyesületének 10 diákját  tudtuk mghívni szaktáborainkba!
Köszönjük Majó-Petri Zoltán és Majó-Petri Georgina elsőként érkezett felajánlását a "Hívj meg egy táborba!" kezdményezésünkre!

Köszönjük, ha Ön is csatlakozik kezdeményezésünkhöz és támogatja, hogy a rászoruló gyerekeknek idén is emlékezetes nyaruk legyen!
        

Orbán Hédi
A Szent-Györgyi Albert Agóra igazgatója


*Kérjük támogatóinkat, hogy a befizetett felajánlásokról el tudjuk készíteni a számlát, szíveskedjenek a következő adatokat elküldeni a e-mail címre:
1, Költségviselő neve, ahová a számlát kéri kiállítani (A számla kiállítása ilyen estekben kötelező.):
2. A Költségviselő pontos címe, irányítószáma:
3. Adószáma:
4. Bankszámlaszáma:
5. E-mail címe, ahová a számlát szkennelve elküldjük (Ezt követően postázzuk az Ön által megadott címre.):

Orbán Hedvig - igazgató
Orbán Hedvig
igazgató
Agóra
+36(70)616-4013