Időpont foglalás

Nagy mértékben segíti munkánkat, ha látogatását előre jelzi nekünk. Különösen azoknak a kedves vendégeinknek ajánljuk, hogy előzetesen jelezzék egy eseménnyel kapcsolatos részvételi szándékukat, akik nagyobb távolságról, és/vagy nagyobb részvevőszámmal látogatnak meg bennünket.

Kérjük, hogy a csillagozott mezőket mindenképpen töltse ki, hogy szükség esetén fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot az igényei pontosítása érdekében!

Az általános nyitvatartásról és árainkról a menüben tájékozódhat!

Amennyiben a rendezvényt nem találja a választási listán, annak az az oka, hogy a programra speciális módon kell jelenkezni. Ezt a program részletes leírása minden esetben tartalmazza. Kérjük, hogy ezekben az esetekben kizárólag ezeket a módokat használják a jelentkezéseknél!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Intézményünkben történő csoportos látogatás szándékát és számla igényüket előre, írásban szíveskedjenek bejelenteni hozzánk a korsolya@agoraszeged.hu emailcímen, a következő kötelező tartalmi elemekkel:

  • időpont
  • létszám
  • számla - átutalás / készpénzfizetés
  • számlázási név, cím
  • átutalásos számla esetén a számla postázási címe, ha az nem egyezik meg a számlázási névvel.

Az írásos bejelentés a tervezett látogatás előtt legalább 15 nappal korábban történjen, ellenkező esetben Intézményünknek nem áll módjában a számlát kiállítani.

Köszönjük!

 

Időpont foglalás
Kiválasztott program:*
Program kezdete:
2018 szeptember 21. 08:00
Program vége:
2050 január 01. 20:00
Helyszín:
Agóra, Informatika Történeti Kiállítás
Látogatás dátuma:*
Résztvevők száma:*
Név:*
E-mail cím:*
Mobil szám:*
Megjegyzés:
Visszaigazolást kérek
Új kód
Ellenőrző kód:*


6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu