Újranyitás - a következő módon látogatható intézményünk

2021-04-30
A Szent-Györgyi Albert Agóra 2021. május 3-án megnyitja kapuit a Látogatók előtt.

Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a Szent-Györgyi Albert Agóra előreláthatóan 2021. május 3-án megnyitja kapuit a Látogatók előtt.

A hatályos kormányrendelet értelmében a következő módon látogatható intézményünk:

 1. A maszkhasználat  mind a látogatók, mind a  közreműködők, mind a dolgozók  számára az épületben kötelező!
 2. Az intézményünkbe csak védett személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek léphetnek be. Ezt az intézménybe történő belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk, melyre megállítótáblákon, már az épületek előtt, az épületeken belül szóban felhívjuk őket.
 3. Kiskorúak esetében kísérő lehet a védettségi igazolvánnyal rendelkező pedagógus, szakkörvezető, csoportvezető. A csoportvezetők is abban az esetben léphetnek be, ha rendelkeznek oltási igazolvánnyal.  Azon szakköreink, csoportjaink esetében, ahol a tagok kiskorúak a beléptetés a következőképpen történik:
  1.   A szakkörvezető, foglalkozásvezető a foglalkozás megkezdése előtt a Kálvária sugárút felőli udvaron várja a csoportot és ő viszi be a gyerekeket az épületbe.
  2. A foglalkozást követően ide engedi vissza őket.
  3. Azok a szülők, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal beléphetnek az épületbe, ott igénybe vehetik a szolgáltatásokat.
  4. Azok a felnőttek, akik ezzel nem rendelkeznek, az Agóra udvarán kijelölt várakozóhelyeken várakozhatnak. Az Agóra udvarán megrendezett kiállítások, látnivalók várják a látogatókat!
 4. A beléptetési ellenőrzés folyamatos biztosítása a recepciós kollégák feladata:
  1. A Látogatók védettségi igazolványának és személyazonosságának ez ellenőrzése.
  2. Feladatuk azon esetleges látogatók felszólítása a távozásra, akik ezen okmányaikat nem tudják felmutatni.

Tisztelettel kérjük együttműködésüket a szabályok betartásában!

Szeretettel várjuk Látogatóinkat!    

A Szent-Györgyi Albert Agóra munkatársai

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu