Pályázati felhívás - Büfé üzemeltetés

2021-05-28
A Szent-Györgyi Albert Agóra - Szeged Megyei Jogú Város fenntartásában működő közművelődési intézmény - meghívásos pályázatot hirdet az intézmény földszintjén található Büfé üzemeltetésére.

A Büfé  üzemeltetésére vonatkozó  bérleti jogviszony időtartamra 2021. június 16-tól 2024. június 15-ig, 3 éves  időtartamra szól. 

 
A büfé alapterülete: 20 m2
A büfé az Agóra földszintjén található, egy eladói térből, egy  előkészítő helyiségből és egy WC – kézmosó helyiségből  áll.
(A büfé berendezését pl. hűtő, sütő, átadó pult, polcok, asztalok stb. a bérlő köteles biztosítani. )
 
A  büfé üzemeltetésére vonatkozó feltételek:
 
1. Gyermekintézményben, vagy közművelődési intézményben szerzett büfé-üzemeltetési tapasztalattal rendelkező, vagy vendéglátóipari tapasztalattal rendelkező cég vagy egyéni vállalkozó pályázatát várjuk. A pályázónak ezen a területen szerzett tapasztalatait pályázatában feltüntetve a helyszín és a működtetés időtartamának megjelölésével, valamint referencia- információ szolgáltató személy megnevezésével kell dokumentálnia.
 
2. A Büfé nyitvatartási idejének alkalmazkodnia kell az Agóra nyitvatartási idejéhez, a rendezvények megvalósításához. ( A Szent-Györgyi Albert Agóra hétfőtől- péntekig 8.00.-20.00-ig tart nyitva, szombaton 8.00-17.00-ig, illetve ezen kívül szombaton és vasárnap a rendezvények függvényében. /Az intézményvezető 30 nappal tájékoztatja a bérlőt az intézmény huzamosabban történő zárva tartásáról. /
 
3. A pályázat mellékleteként kérnénk egy legalább 35 termékből álló, a helyszínen árusításra kerülő beárazott terméklistát beadni. A listán kizárólagosan olyan termékek szerepeljenek, amelyek a helyszínen árusításra kerülnek.
A listán kérnénk szépen 5 péksüteményt (sós és édes vegyesen ,3 -féle (hideg és meleg) szendvicset, 5 -féle kávéból készített terméket, ( pl. presszó kávé / cappuccino / tejes kávé, stb.), 10 -féle üdítőt, ásványvizet ( szénsavas és rostos, „kimérős”, vagy palackozott/dobozos legyen) 5 -féle édességet ( pl. : cukrász sütemény, vagy csoki szelet/keksz ),5 -féle egészséges étel( friss gyümölcs, saláta, tejtermék, tejszelet) és 5 -féle egyéb terméket árral megjeleníteni. 
A pályázatban kérjük feltüntetni, hogy a pályázó kíván-e helyben sütött péksüteményeket készíteni és forgalmazni. Kérjük a felsorolt termékek között ezen termékeket és áraikat is  feltüntetni.
 
4. A terméklista és az árak megállapításánál kérjük szíveskedjenek gyermekbarát és az egészséges táplálkozásra vonatkozó szempontokat figyelembe venni.
 
5. Megfelelő tartalmú pályázat esetében a pályázó elláthatja a Szent-Györgyi Albert Agóra rendezvényei catering- szolgáltatását is.
Szeretnénk tájékoztatni az érdeklődő pályázókat, hogy évente kb. 25-30 catering szolgáltatás megvalósítására kerül sor az intézményben.
Az elmúlt 3, 5 év működési tapasztalatai alapján, / állandó szakmai partnereinket és a partnerek pályáztatási kötöttségeit figyelembe véve/   a büfé üzemeltetésére pályázó cég vagy egyéni vállalkozó nem kaphat kizárólagos lehetőséget a Szent-Györgyi Albert Agórában megrendezésre kerülő rendezvények  catering szolgáltatásaira.
Az évente megrendezésre kerülő, ilyen szolgáltatást igénybe vevő rendezvények kb. 30 %-nak megvalósítása a reális. 
A pályázónak  3 ajánlatot kell tenni, 3 különböző árfekvésű rendezvényhez kapcsolódó Catering szolgáltatás  1 főre számolt ,vállalható összegéről és a szolgáltatás részletesen felsorolt tartalmáról. 
1. Egyszerű ebéd, amely levesből és másodikból áll- 50 fő részére 
2. Hidegtálas svédasztal- 100 fő részére
3. Meleg és hideg ételeket egyaránt tartalmazó svédasztal- 100 fő részére
Abban az esetben, ha a catering- szolgáltatásra vonatkozó ajánlat valamilyen ok miatt  nem  fogadható el,  akkor csak a büfé üzemeltetésére vonatkozik a szerződés. 
 
Mindezen kívül 3 Referencia-munkát kell megneveznie elérhetőséggel együtt, amelyben az Agóra képviselője referencia személytől információt kérhet.
 
A Büfé helyiség bérleti díjra a pályázóknak kell összeg- javaslatot tenni. ( Ft/hó)
A minimum bérleti díj összege: 125.335 Ft / hó (AM)
 
A bérleti díjon felül a bérlőt terheli a Büfében külön elhelyezett és havonta leolvasott mérőórán szereplő áram és / meleg/ hideg víz fogyasztásának arányosított összege/ leszámlázott összege.
A Bérlő köteles gondoskodni a büfé üzemeltetése során képződött, valamint a catering szolgáltatásokhoz kapcsolódóan keletkezett szemét és maradék elszállításáról.
 
A  pályázat nyertesének a bérleti díjat havonta, az előző hónap teljesítését követően kiállított (AM) számla alapján kell kiegyenlítenie.
 
A bérleti díj nem határidőre történő kifizetése is a szerződés felbontását eredményezheti.
 
6. A pályázatok beadási határideje: 2021. június  10. csütörtök  12.00 személyesen, e-mailben vagy postai úton eljuttatva az Agóra igazgatójának Orbán Hedvig, Szent-Györgyi Albert Agóra, Szeged, Kálvária sgt. 23.
 
A pályázatokat beadó cégek, képviselői, illetve a pályázó egyéni vállalkozók kérjük készüljenek fel arra is, hogy pályázataik személyes bemutatását kérjük tőlük.
 
A pályázók számára a büfé személyes bemutatásának  időpontja: 2021. június 7. hétfő 10.00
A borítékbontás időpontja: 2021. június 10. csütörtök 13.00
Hiánypótlásra 2021. június 14. 12.00-ig van lehetőség.
A pályázatok elbírálása 2021. június 14-ig megtörténik. A döntésről a pályázók még ezen a napon értesítést is kapnak.
 
7. A bírálat szempontjai: 
- A forgalmazni kívánt termékek széles választéka, egészséges ételek és italok
  forgalmazása: 40%
- A bérlő által felajánlott havi bérleti díj összege: 20%
- A termékek árképzése 10%
- Ezen a téren szerzett tapasztalatai: 10%
- Megfelelő minőségű és árfekvésű catering ajánlat megtétele. 10%
 
A Büfé helyiséget 2021. június 16-án  szerdán  tudjuk tiszta állapotban átadni a pályázat nyertese
számára.
 
8. A pályázó, a pályázat beadásával elismeri, hogy a pályázat tárgyát illetően a tevékenység megkezdéséhez és folytatásához szükséges engedélyek kiadásához szükséges feltételeknek megfelel.
A Pályázó ajánlati kötöttsége 2021. december 30-ig érvényes.
 
A pályázattal kapcsolatban információ kérhető, a Büfé megtekinthető.
 
Információ kérhető: Gál Anikó +36(70)336-7062
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu