Most elmondhatod az őszinte véleményedet Szegedről!

2018-10-17
Az Unicef Magyarország ebben a hónapban is megszervezi az Unicef Gyerekhang nevű programját, amelyhez Szeged önkormányzata is csatlakozik. A kezdeményezés kapcsán az önkormányzat kíváncsi a városban élő gyermekek véleményére az őket körülvevő világról.
Íme a felhívás:
Szeretnénk tudni, hogy mit szeretnek és mit nem szeretnek Szegedben, bátorítjuk őket arra, hogy mondják el ötleteiket, elképzeléseiket Szegedről!
 
 
Kérünk, véleményeddel segítsd Te is Szeged fejlődését! A kérdőív anonim, és csupán néhány percet vesz igénybe a kitöltése.
 
A kérdőívet a Szent-Györgyi Albert Agórában, valamint az IH Rendezvényközpontban az október 18–20-ig megrendezett Pályaválasztási Napokon személyesen is kitölthetitek, és az ott kihelyezett gyűjtőládákba tehetitek. Október 20-án az Agórában várnak benneteket az IH D2 standjánál, ahol személyesen is elmondhatjátok javaslataitokat. Október 31-éig leadhatjátok véleményeteket az IH Rendezvényközpont recepciójánál, valamint a D2 helyiségeiben (Dózsa György u. 2. szám alatt) elhelyezett gyűjtőládákban is.
 
Várjuk véleményeteket, javaslataitokat!
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu