KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS

KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS

KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS

11. KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS A KÓRHÁZBAN FEKVŐ GYEREKEKNEK

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai a kórházakban ápolt gyerekek számára szeretnék megszépíteni az ünnepet idén is -az Önök segítségével- immár 11. alkalommal. Elindult a 2023. évi karácsonyi csokigyűjtés!

 

Az alapítvány célja változatlan, idén is minél több kórházban fekvő gyermek karácsonyi ünnepét szeretné felvidítani csokoládé ajándékozásával. Kórházban lenni az év bármely napján rossz, -pláne- gyerekként! Karácsonykor nyilván még nehezebb. A szülőknek is kétfelé kell szakadnia az otthoni és a benti ünnepi gondoskodás megteremtésével.

 

Így kiváltképp örülünk, ha a csoki mellé érkezik egy bátorító üzenet, rajz, vers, melyet mi eljuttatunk a kórházakban. A gyermekek akikhez eljut, pedig érzik, hogy nincsenek egyedül és a támogatás erőt adhat, a sokszor hónapokig húzódó gyógyulási folyamat során.

 

A jótékonysági csokigyűjtés során fontos a szavatosság! A gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a gyűjtésbe csak olyan édességet adományozzon, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik!

 

 

Gyűjtőpont: Tömörkény István Művelődési Ház (Szeged-Szőreg, Magyar utca 14.)

 

Tömörkény István Művelődési Ház - a kultúra szolgálatában