3. Heti Nyereményjáték - Januári születésű hírességek

3. Heti Nyereményjáték - Januári születésű hírességek

Januári születésű hírességek neveit keressük e heti kvízünkben!

3. heti Nyereményjáték

 

1.A magyar tánc- és slágerzene máig népszerű előadója január 4-én látta meg a napvilágot Budapesten. Vele és feleségével Árvai Magdolna készített interjút tavaly a Nők Lapja hasábjain. Kiről lehet szó?

  1. Király Viktor
  2. Korda György
  3. Révész Sándor

 

 

2.A kétszeres Golden Globe-díjas („gumiarcú”) kanadai-amerikai színész-humorista 1962. január 17-én ünnepli majd születésnapját. Első sorban vígjátékokban láthatjuk, de drámai karaktereket is kiválóan alakít. Ki lehet ő?

  1. Will Smith
  2. Jack Black
  3. Jim Carrey

 

 

3.A január 7-én született Oscar-díjas amerikai színészt többek között A szellemlovas, a Renfield, A nemzet aranya és az Ál/Arc című filmekben is láthattuk – magyar szinkronhangját jellemzően a 2016-ban elhunyt Józsa Imre színművész kölcsönözte. Ki lehet ő?

  1. Mike Myers
  2. Nicolas Cage
  3. Chevy Chase

 

 

4.1982. január 9-én, egy középpolgári angol család legidősebb gyermekeként látta meg a napvilágot. Férje a brit királyi család tagja, akivel egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg. Ki lehet ő?

  1. Meghan Markle
  2. Kate Middleton
  3. Chelsy Davy

 

 

5.A Magyar Szent István-renddel kitüntetett háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok sportoló történelmet írt a magyar kardvívásban. 1990. január 14-én született Budapesten, jelenleg a Vasas SC versenyzője. Ki lehet ő?

  1. Gémesi Csanád
  2. Koch Máté
  3. Szilágyi Áron

 

 

6.A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész 1966. január 25-én született Gyöngyösön. Jelenleg a Vígszínház társulatának tagja, ahol a Sirály, Egy szerelem három éjszakája, Barátom, Harvey és a Krum című darabokban láthatjuk. Ki lehet ő?

  1. Balázsovits Edit
  2. Nagy-Kálózy Eszter
  3. Básti Juli

 

 

Ezen a héten vasárnap éjfélig várjuk a megfejtéseket a szoregimuvhaz@gmail.com e-mail címünkre! Azok között, akik jó megfejtést küldenek be, egy tárgynyeremény sorsolunk ki!

A sorsolásra hétfőn kerül sor, a nyertest külön is értesítjük!

 

Tömörkény István Művelődési Ház - a kultúra szolgálatában