MÁLYVA-NIA

Program
2023 12 12
18:00
2023 12 12
20:00
MÁLYVA-NIA
Mályva-Nia
holisztikus mozgásóra
a Női testi-lelki egészség megőrzésére
Markovics Ágiva
Helyszín: Bálint Sándor Művelődési Ház, Díszterem (6726 Szeged, Temesvári körút 42.)

Mályva-Nia
holisztikus mozgásóra
a Női testi-lelki egészség megőrzésére
Markovics Ágival

A Mályvavirág Alapítvány életében a betegút kísérés és a prevenciós misszió mellett mindig kiemelt szerepet töltött be a női egészség és a testi-lelki jólét támogatása is. Ennek egyik elemeként elindítjuk Szegeden a Mályva Niát, ahol akár preventív, akár rehabilitációs céllal csatlakozni tud bárki, aki a táncon keresztül szeretné megtapasztalni a feltöltődést, a gyógyulást. Szeretettel várunk mindenkit, aki kapcsolódni szeretne önmagához, a testéhez egy örömteli és komplex mozgásformán keresztül.
Azért is választottuk a Niát, mert minden táncos előképzettség nélkül, bármely korosztály be tud kapcsolódni és a maga szintjén, és az aktuális fizikai és egészségügyi állapotának megfelelően tapasztalhatja meg a közösség és a tánc gyógyító erejét. Ez egy olyan alkalom lesz, ahol önmagadért és egymásért is Táncolunk.
Az eseményre bejelentkezés nem szükséges, de ha jelzed akkor megköszönjük. Hozzájárulásokat, ami egyben az önmagadba fektetett energia is, ADOMÁNYKÉNT fogadjuk az óra végén.
Egy rövid bevezető és ismertető után, a mozgás része 60 perc lesz. Mit hozz magaddal? Dress Code: a Mályva virág rózsaszín szirmaihoz kapcsolódik. Ha teheted viselj bármilyen rózsaszín alsó- felső, vagy kiegészítő ruhadarabot Öltözési lehetőség lesz. - Kényelmes váltó ruhát, olyat, amiben jól érzed magad. - A Niát mezítláb táncoljuk az érzékelés miatt, de ha fázós vagy, tapadós zoknit vagy puha talpú pacsnit is hozhatsz. - Inni valót, kulacsot mindenképp Nyitottságot - lelkesedést“kezdők elméjét”.
A program létrejöttét a Szegedért Alapítvány támogatta.
Minden érdeklődőt, mozdulni vágyót várunk sok szeretettel, a Nia varázslatos világával.
Markovics Ági Táncművész -Nia oktató - holisztikus kezelő

https://www.facebook.com/magnesniaAgnes
https://www.facebook.com/szegedimalyvapont
https://www.facebook.com/malyvavirag

Jáger Richárd
Jáger Richárd
tagintézmény-vezető
Tóth Attila
Tóth Attila
művelődésszervező