MÁLYVA-NIA HOLISZTIKUS MOZGÁS ÓRA

Program
2024 01 30
18:00
2024 01 30
20:00
MÁLYVA-NIA HOLISZTIKUS MOZGÁS ÓRA
Markovics Ágival
Helyszín: Bálint Sándor Művelődési Ház, Díszterem (6726 Szeged, Temesvári körút 42.)

MÁLYVA-NIA holisztikus mozgás óra Markovics Ágival

A Mályvavirág Alapítvány életében a betegút kísérés és a prevenciós misszió mellett mindig kiemelt szerepet töltött be a női egészség és a testi-lelki jólét támogatása is. Ennek egyik elemeként elindítjuk Szegeden a Mályva Niát, ahol akár preventív, akár rehabilitációs céllal csatlakozni tud bárki, aki a táncon keresztül szeretné megtapasztalni a feltöltődést, a gyógyulást. Szeretettel várunk mindenkit, aki kapcsolódni szeretne önmagához, a testéhez egy örömteli és komplex mozgásformán keresztül.
Azért is választottuk a Niát, mert minden táncos előképzettség nélkül, bármely korosztály be tud kapcsolódni és a maga szintjén, és az aktuális fizikai és egészségügyi állapotának megfelelően tapasztalhatja meg a közösség és a tánc gyógyító erejét. Ez egy olyan alkalom lesz, ahol önmagadért és egymásért is Táncolunk.

Gyöngy-percek
A januári időszak évek óta nagyon fontos évnyitó a Mályvavirág Alapítványnak, hiszen hagyományosan ilyenkor tartják az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hetet (EMMH), amikor különböző programokkal, gyöngyfűzéssel igyekszünk felhívni a figyelmet a megelőzés lehetőségeire és fontosságára. A gyöngy a HPV és a méhnyakrák elleni védelmet szimbolizálja.
Szegeden a hagyományos, beszélgetős, gyöngyfűzős programok mellett idén egy közös Nia tánccal is csatlakozunk a programsorozathoz. A tánc elején rövid beszélgetéssel, tájékoztatóval indítunk az EMMH 2024 témájához kapcsolódva.
Az eseményre bejelentkezés nem szükséges, de ha jelzed, akkor megköszönjük. Hozzájárulásokat, ami egyben az önmagadba fektetett energia is, ADOMÁNYKÉNT fogadjuk az óra végén.

Mit hozz magaddal?
Dress Code: a Mályva virág rózsaszín szirmaihoz kapcsolódik. Ha teheted viselj bármilyen rózsaszín alsó- felső, vagy kiegészítő ruhadarabot. Öltözési lehetőség lesz.
Mit hozz magaddal?
-Kényelmes váltó ruhát, olyat, amiben jól érzed magad.
-A Niát mezítláb táncoljuk az érzékelés miatt, de ha fázós vagy, tapadós zoknit vagy puha talpú pacsnit is hozhatsz.
-Innivalót, kulacsot mindenképp. Nyitottságot – lelkesedést, “kezdők elméjét”.

Minden érdeklődőt, mozdulni vágyót várunk sok szeretettel, a Nia varázslatos világával. Gyógyítsd magad tánccal

Markovics Ági Táncművész -Nia oktató - holisztikus kezelő
https://www.facebook.com/magnesniaAgnes
https://www.facebook.com/szegedimalyvapont
https://www.facebook.com/malyvavirag

Jáger Richárd
Jáger Richárd
tagintézmény-vezető
Tóth Attila
Tóth Attila
művelődésszervező