Labor az egész világ tábor

2023
07
24
2023
07
28

Labor az egész világ tábor

A hét során a kísérleteké és a jókedvé a főszerep, miközben a természet megismerésével jobban megértjük csoda szép világunkat.
Helyszín: Agóra

Labor az egész világ…
…és kutató benne minden fiú és lány.

Időpontja: 2023. július 24-28-ig
Jelentkezési határidő: július 19.
Helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra
Naponta: 8:00-16:30-ig
Étkezés: tízórai, ebéd
Korhatár: 13 éves kortól

A fotoszintetizáló levelektől az üvegen megtörő fényen át az alufóliába csomagolva felhívhatatlan mobiltelefonig nem tudunk úgy elmenni a világon semmi mellett, hogy ne találjunk benne valamit, aminek a megértéséhez kicsit bele ne kelljen másznunk a természettudományokba.

A hét során a kísérleteké és a jókedvé a főszerep, miközben a természet megismerésével jobban megértjük csoda szép világunkat. Ha a csillagok együttállása is megfelelő, készítünk tükröt, és a fény változatos megjelenési formáit is tanulmányozzuk. A modern technológia jóvoltából digitális pórázunkat, a mobiltelefont is segítségül hívjuk vizsgálódásaink során. Velünk tart Bob, az „elpusztíthatatlan” űrhajós gumimaci, és tervezünk szappant is főzni. Az elménk megdolgoztatása mellett pedig sportos programmal is készülünk a kiegyensúlyozottság jegyében.
Erre szentelünk egy hetet, hogy maszatosan, ragacsosan, ételfestékfoltokkal elmondhassuk, hogy „ma megvizsgáltam valami egyszerűt és rájöttem: nem is olyan egyszerű”.

Részvételi díj: 35.000 Ft/fő, amely valamennyi költséget és az általános forgalmi adót is tartalmazza.

Táborvezető: Gyarmathy Ernő 70/616-4008

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet!
A program változásának jogát fenntartjuk!
Buszjegy vagy bérlet szükséges!

Online belépőjegy-vásárlás, szakkör, vagy gyermektábor befizetés webáruházunkban.