Jobb agyféltekés rajztábor III.

2023
07
17
2023
07
21

Jobb agyféltekés rajztábor III.

Ha elvégezted a jobb agyféltekés tanfolyamot, és szeretnéd gyakorolni, folytatni, továbbfejleszteni meglévő tudásod, itt a helyed.
Helyszín: Agóra

Jobb agyféltekés rajztábor

Időpontja:
I. turnus:  Kezdő: 2023. július 03-07-ig
Jelentkezési határidő: június 28.
II. turnus: Kezdő: 2023. július 10-14-ig
Jelentkezési határidő: július 5.
III. turnus: Haladó: 2023. július 17-21-ig
Jelentkezési határidő: július 12.
Helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra
Naponta: 8.00-16.30-ig
Étkezés: tízórai, ebéd

I-II. turnus: kezdő
Ez a rajztábor a 11 éves és ennél idősebb, nyugodt, türelmes, rajzolni vágyó, szerető fiataloké (felső korhatár nélkül), akik szeretnék fejleszteni kreativitásukat, rajztudásukat, megtanulni élethűen ábrázolni. A bal agyfélteke félelmei, logikus gondolkodása megakadályozza, hogy szabadon kifejezhessük kreativitásunkat. Rajztanfolyamunkon az a célunk, hogy a bal agyfélteke racionalitása ne gátolja meg a jobb agyfélteke kreativitását. Az öt nap alatt különféle technikákat tanulunk, és olyan gyakorlatokat végzünk, amelyek segítségével a jobb agyféltekédet kezded intenzívebben működtetni, és csodálatos alkotásokat hozol létre. Az utolsó napon a színek varázslatos világába is bepillantunk. Fontos, hogy legyen ehhez felszerelésed:
Rajztábládat (A4-es elég), 1db A4-es gyűjtőmappát rajzaidnak, tolltartódat (minél több B-s grafitceruza, /a legjobb a töltőceruza, de nem kötelező/, színes ceruzák /kezdő táborban csak a piros, kék és sárga kell/, hegyező, radír, vonalzó, 1 db sötét színű, nem alkoholos filctoll), papírzsebkendőt és nedves kéztörlőt hozz magaddal! Fülhallgatódat kedvenc zenéiddel se hagyd otthon!

III. turnus: haladó alkotótábor
Ha elvégezted a jobb agyféltekés tanfolyamot, és szeretnéd gyakorolni, folytatni, továbbfejleszteni meglévő tudásod, itt a helyed. Az öt nap alatt új technikákkal, témákkal ismerkedünk meg, a már megtanult módok segítségével még bonyolultabb, látványosabb alkotásokat hozunk létre. Néhány kulcsszó ízelítőül: fantáziarajz, modellrajz, fény-árnyék játékok, 3D-s rajzok. Hozd magaddal a már megszokott felszerelésedet (kezdő turnusnál olvashatod), plusz vízfestéket, filctollakat, /fehér és ezüst vékony lakkfilcet - nem kötelező/, valamint olyan képet, amit szeretnél kinagyítva lemásolni.
A kezdő tanfolyam elvégzése feltétele a haladónak!

Részvételi díj: 32.000 Ft/fő, amely valamennyi költséget és az általános forgalmi adót is tartalmazza.
Táborvezető: Mari Edina, 70/616-4008

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet!
A program változásának jogát fenntartjuk!

Online belépőjegy-vásárlás, szakkör, vagy gyermektábor befizetés webáruházunkban.