Vendégkönyv

+ ÚJ BEJEGYZÉS
   1  2    Következő   Utolsó
Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)
Ádám | Budapest 2018-06-27 19:36:05
érdekes és élvezetes. Köszönöm szépen. További szép napot!
http://www.dobre-piwo.pulsdruk.waw.pl/
darko | clp74559@psoxs.com | Poland 2017-02-21 10:20:15
Az Informatika Történeti kiállítás csodálója és visszatérő látogatójaként ez úton is szeretném kifejezni elismerésemet mindazoknak a rendkívüli elhívatott szakembereknek, akik az egyedülálló gyűjteményen dolgoznak.

Nagyszerű lehetőség, hogy egyesületünk, az AEA Magyar Tagozat soron következő AEA Klub szakmai programját ebben az egyedülálló környezeteben, a Szent-Györgyi Albert Agórában található Informatika Történeti Kiállítás területén tarthatja.

Virágh Tamás
elnök, AEA Magyar Tagozat
Virágh Tamás | AEA Magyar Tagozat | Budapest 2015-06-09 14:16:47
Kedves Muszka Dániel! Kedves Bohus Mihály!

Gratulálunk az Informatika Történeti Kiállításhoz. Hálás köszönet az egész napos, élményekkel teli programokért, amelyet a szakmai napunk keretében összeállítottak számunkra. Minden egyes percét kiélveztük.
A kiállítás hírét örömmel továbbadjuk Szegedre látogató osztályainknak.

További sok sikert és jó egészséget kívánunk.

Köszönettel:

Tasnádi Ildikó és Szatmári Kálmán
ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium, Budapest
Tasnádi Ildikó | ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium | Budapest 2015-03-30 10:29:25
Tisztelt Agóra,

Szegedi kirándulásunk alkalmával csak a vadasparkot terveztük megnézni, de nem bántuk meg, hogy
betértünk Önökhöz is, sőt! Így szerencsénk volt megtekinteni a fantasztikus rádió kiállításukat.
A kiállítás - amit bátran nevezhetünk hiánypótlónak is – nem csak a rádióamatőrök és az ’”idősebb”
korosztályt érdekelte szemmel láthatólag, de gyermekeimet is elbűvölte. Hát igen, akkoriban még nem
volt usb,mp3 és okostelefon...

Gratulálok a kiállításhoz és várjuk a hasonlóakat is!

Üdvözlettel:
B. Csaba
Nagykőrös
B. Csaba | Nagykőrös 2015-01-17 19:24:23
Egy ideje visszajáró vendég vagyok.. :)

Az Universitas Szinfonikus Zenekar minden koncertjére igyekszem eljutni, mert nagyon megkedveltem a lelkes közösséget, de amit ma láttam és hallgathattam velük az - minden túlzás nélkül mondhatom - igazán szívet melengető élmény volt. Az "Elveszett trombitás" című zenés mesejátékra válthattam jegyet és mosolyogtam végig a darabot - kétszer is. A GriMaszk társulat fiatal művészei és a zenészek együttesen repítettek - nem csak a valódi címzetteket: a gyerekeket, hanem a felnőtt látogatókat is, vissza- a mesevilágba.. :)
Az ötlet pedig, hogy a gyerkőcök a darab után megismerkedhettek a hangszerekkel és akár meg is szólaltathatták azokat - fenomenális! :)
Gratulálok!
Czifra Dóra | Szeged 2014-11-30 14:46:32
Kedves Agóra!

Gratulálok és sok sikert kíván:réka
réka | Magyarország 2014-11-14 08:37:32
Kedves Agóra!
Ezúton gratulálok Varga Norbertnek "A borék" című előadásának rendezéséhez és a lelkes színésztársulatnak. Színvonalas és elgondolkodtató műsoruknak méltó helyszínül szolgált az Agóra épülete.
Tisztelettel: K.
Rácz Krisztina | Makó 2014-10-22 10:12:46
Először Vera nénihez mentünk, aki elmondta nekünk hogy 8 éve vak. Nagyon kedvesen fogadott minket, és megmutatta , hogy tud dolgozni a számítógépen. Folyamatosan mondta a gép, mikor mit írt le, és ki is tudta így javítani a hibákat. Megmutatta a telefonját is, hogyan tud felhívni embereket. Az jó érzés volt, hogy ők is tudnak telefonálni, még emailt írni is. Megkért bennünket hogy mindig hangosan beszéljünk hozzá, ha kérdez valamit.
Utána egy asztalhoz mentünk, ahol felvettem egy szemtakarót, és kipróbálhattam a vakvezető botot. Eléggé érdekes volt, hogy nem láttam semmit, és közben a fehér bottal tapogatóztam.Megmutatták a vak írást is, és kirakhattuk a nevünket, kicsike fapálcikákat rakosgattunk egy lyukas farúdra.
Végül a láthatatlan szobába mentünk, ahol teljesen sötét volt, és be volt rendezve a konyha, hálószoba. Egymás vállára kellett tenni a kezünket, és piciket kellett lépni.
Nagyon félelmetes volt bent a szobában, semmit nem láttuk. Próbáltam a kezemmel tájékozódni, rossz érzés volt nem látni semmit! Örültem neki, mikor végre kijöttünk a szobából és újra láthattam!
Így már jobban át tudom érezni, milyen érzés is vaknak lenni. Megtanultuk azt is, hogyan lehet segíteni egy vak embernek. Először meg kell érinteni, megkérdezni, hogy segíthetünk-e, és ha kéri a segítségünket, akkor belénk karol, és tudunk neki segíteni.
Szekeres Réka | Arany János Általános Iskola | Szeged 2014-07-07 09:18:49
Az Agórában a gépterem nagyon tetszett. Olyan dolgok vannak ott, amiket én biztos nem tudtam volna megcsinálni. A legjobb a szegedi katica volt. A fény után megy, és ha valami megüti, sípolni kezd. De tud tanulni is. Ha a fény követése közben sípolsz, akkor megtanulja, hogy a sípolásra is mennie kell. Nem muszáj utána a fény, elég ha sípolsz.
A vakok életéről is sokat tanultunk, bemutatták, hogyan élnek, és különböző feladatokat lehetett kipróbálni. A legérdekesebb a sötét szoba volt, ahol megismerhettük, hogy milyen lehet vakként élni.
De azért a kísérletek verhetetlenek voltak! A fénnyel kapcsolatos foglalkozás nagyon érdekes volt, lézerekkel mutattak különböző alakzatokat.
Szerintem az egész program nagyon jó volt.
Timár Gergő | Arany János Általános Iskola | Szeged 2014-07-07 09:16:16
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu