Kezdj Tiszta Lappal!

Program kezdete: 2020-02-20 18:00
Program vége: 2020-02-20 20:00
Helyszín: Agóra
Újrakezdáés, elkezdés okosabban, hogy a saját életed élhesd. Motivációs tréning Németh Gáborral.

Mindenki mint egy szűz fehér papírlap jön a világra, és évek során folyamatosan telik az oldal különböző jellemvonásokkal, szokásokkal és addig írjuk ezeket a sorokat amíg ki nem alakul egy énkép arról, hogy kik is vagyunk mi.

Elkezdünk korlátokat felállítani mit lehet, és mit nem, én ilyen vagyok, én olyan vagyok, amivel tudatlanul gátakat szabunk személyiségünk kiteljesedésének. Rengeteg betűnél elmaszatoljuk a tintát, és már csak a múlt hibáira fókuszálunk, a következő leírandó szavak helyett.

Néha kell egy mély pont, egy szakítás, egy gyűrődés vagy megtaposás ahhoz, hogy meglássuk a sorokon lehet változtatni, de akkor ott mélyen ezt nem biztos hogy észrevesszük. Az élet mindig irányt mutat, és nem válogat az eszközökben.

Nekem is kellett már nulláról újra kezdenem az életem, de szerencsés vagyok, hogy időben észrevettem a félig teli papíromon, azok nem is az én soraim. Elkezdtem hát új történetet írni.

Az előadáson arról fogunk beszélni, hogyan tudod okosabban újra kezdeni az életed, és hogyan tudsz hatást gyakorolni a már meglévő szokásaidra, jellemvonásaidra. Mindenkinek Neked is van esélyed a változásra, okosabb újrakezdésre, egy tiszta lappal való induláshoz.

Gyakorlati eszközökkel, kézzel fogható napi gyakorlatokkal és személyes példákkal foglak inspirálni , ihletet adni és elindítani az utadon, ami Neked lett szánva. Cselekedni Neked kell, én csak egy irányt mutatok.

Jegyvásárlás a linken keresztül, most elővételi kedvezménnyel.

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu