Új parkolási rendszer az Agórában

2019-11-15
Új parkolási rendszer indul hétfőtől a Szent-Györgyi Albert Agórában.

2019.11.18-tól új parkolási rendszer kezdi meg működését az Agórában.

  1. Belépéskor a sorompó előtt megállva kérjük egyszer nyomja meg a gombot a jegy kiadáshoz. Egy pár másodpercig várjon türelemmel a jegy kinyomtatásáig.
  2. Vegye el és őrizze meg a jegyét, mert a fizetéskor és kilépéskor szüksége lesz rá. Ekkor a sorompó felnyílik és a lámpa zöldre vált. Hajtson be a parkolóba.
  3. 15 percen belül díjfizetés nélkül el tudja hagyni a parkolót. Amennyiben hosszabb ideig marad, a benttartózkodás teljes időtartamára díjat kell fizetnie (az első 15 percre is).
  4. Távozáskor a díj kiegyenlítése a földszinten, a Gyermekkönyvtárral szembeni oldalfolyósón elhelyezett automatánál lehetséges.  Az automatánál használhat érintős (PayPass) bankkártyát, vagy magyar Ft, fém pénzérméket (10, 20, 50, 100 és 200-os címletekben). A díj kiegyenlítését követően 10 perc áll rendelkezésre, az Agóra parkoló elhagyására. Az ezt követő benttartózkodás díjköteles.
  5. Ha technikai problémája adódna, az Agóra recepción kérje munkatársunk segítségét. Felhívjuk, a figyelmét, hogy a recepción nem tudunk pénzt váltani, ill. fizetni csak készpénzzel tud, amennyiben számlát igényel. Az ettől eltérő esetekben kérjük használja a fizető terminált.
  6. A nyitvatartási időn belül hétfőtől péntekig 8 és 17:45 közötti időintervallumban minden megkezdett negyedóra díjköteles. A parkolás díja 60 Ft/negyedóra, azaz 240 Ft/óra.
  7. A fenti intervallumon kívüli időszakban a parkolás ingyenes.
  8. Kilépéskor (amikor a parkolás díját már rendezte az automatánál, vagy a 15 perces ingyenes időintervallumon belül) hajtson a kimenő sorompóhoz és a parkoló jegyét tartsa az érzékelőhöz. A sorompó felnyílik, a korábban piros lámpa zöldre vált, jelezve, hogy elhagyhatja a parkolót. Utána a sorompó automatikusan lezáródik és a lámpa pirosra vált.
  9. Kérjük, NE próbáljon meg be, vagy kihajtani az Ön előtt haladó jármű mögött, mert megsérülhet a lecsukódó sorompótól!

Kérjük, hogy a fentiekre legyenek tekintettel, amikor parkolási szándékkal látogatják meg rendezvényeinket.

Köszönjük az együttműködésüket!

Szeretettel várjuk Önöket az Agóra rendezvényein!

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu