Szegedi Vakáció 2016 programfüzet

2016-04-07
Hamarosan megjelenik a Szegedi Vakáció 2016 programfüzet. Az elektronikus változat már letölthető. Az egyes táborok leírását folyamatosan tesszük közzé weboldalunkon.

Kedves Szülők, Kedves Gyermekek!

Nyomdába került a Szegedi Vakáció 2016 című programfüzetünk, amelyben számos érdekes, hasznos időtöltést kínálunk a gyermekeknek a nyári szünetre. Amíg a sokak által kedvelt papír kisfüzet elkészül, elérhetővé tesszük elektronikusan, pdf formátumban. A dokumentumban a kereső segítségével megtalálhatják az érdeklődésüknek megfelelő programot. Egyes oldalak kinyomtatása lehetséges, bár nem javasoljuk (gondoljanak a környezetükre, óvják a fákat, amiből a papír készül!).

Ezzel egyidejűleg elkezdjük közzétenni weboldalunkon a nyári táborainkat egyessével. Ezek a Táborok menüpontban fokozatosan válnak elérhetővé. Ez egy hosszabb folyamat, kérjük a türelmüket!

A Vendégeink számára kényelmesebb ügyintézés érdekében pár éve elindítottuk az elekronikus jelentkezés és fizetés lehetőségét is. Olvassa el az erről szóló részletes tudnivalókat!

Jó böngészést és hasznosan töltött nyári Vakációt kívánunk!

Az Agóra csapata

 

 

Letölthető állományok:

szegedi_vakacio_2016.pdf
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu