ONLINE kiállítás: Geszti Ildikó - Alkot-lak

2021-04-20
Geszti Ildikó quilling képeinek online kiállítása az Agórában.

 

A művésznő bemutatkozása:
"Rövid ideje, mindössze 4 hónapja foglalkozom a quilling technológiával. Mindig is szerettem kreatívkodni, már gyerekként megtanultam, kötni, horgolni. A mostani hobbim kezdő szettjét a lányomnak vásároltam még évekkel ezelőtt arra számítva, hogy egyszer majd kipróbálja, de végül engem ragadott el a dolog. Mivel szívesen ajándékozok a barátoknak, rokonoknak valami ötleteset, így elsősorban nekik készítetettem az eddigi elkészült képeimet. Legnagyobb örömömre mindenki lelkesen fogadta a meglepetéseket.
Bíztatni kezdtek, hogy merjek ezzel többet foglalkozni.
A sok támogató szó ellenére is csak félve adtam be a Szent-Györgyi Albert Agóra 30 nap az alkotásra című pályázatára a képeimet, mert csak szűk baráti, családi körömnek mertem megmutatni az alkotásaimat. Jó érzés azonban, hogy ami számomra örömet okoz, az másoknak is, az általam megajándékozottaknak adhatok valami maradandót, egyedit. Talán ebben a furcsa időszakban egy kis fényt hozhatok az ő életükbe is a képeimmel.
Geszti Ildikó"

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu