Nyugdíjas memória játék

2020-06-15
Kedves nyugdíjas ismerőseink! Játékra hívjuk önöket! A karantén ideje alatt, memória megmozgató feladványokkal szeretnénk kedveskedni Önöknek.

A játék ideje 8 hét. Minden héten 5 feladványt adunk a játékra megfejtést beküldőknek. A feladványok, fejtörőkből, stratégiákból, logikai rejtvényekből, elgondolkodtató feladványokból, furfangos kérdésekből állnak.

Minden héten, hétfőn kerülnek fel erre az oldalra a feladványok egy-egy űrlap formájában (lásd a leírás alatt) és ugyanazon a héten pénteken déli 12 óráig tudják a megoldásokat visszaküldeni az űrlap kitöltésével és a végén a Küldés gombra kattintással.
Aki végig játszik, a 8 héten keresztül, értékes jutalmakat nyerhet, könyvek, színházi belépők, koncertjegyek formájában.
 
Csodatévő memóriapirula sajnos nem létezik. 
 
A memória megtartása, és fejlesztésének lehetősége bennünk rejlik, az által, hogy nem hagyjuk pihenni, folyamatosan dolgoztatjuk. 
 
Mi most ezt tűztük ki célul, hogy felidézzük eddig megszerzett tudásunkat, fejlesszük, és újakat ismerjünk meg játékos formában!  
 
Tartsanak velünk ezen az úton!
 
Jó szórakozást kíván az Agóra  csapata.
 
Játékunk a 8. fordulóval véget ért!
 
Köszönjük, hogy velünk játszottak!
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu