máskÉNt - filmes pályázat

2020-04-28
A Szent- Györgyi Albert Agóra filmes pályázatot hirdet "máskÉNt" címmel.

Készíts kisfilmet az  az otthoni eszközeikkel (telefon, kamera, tablet, stb.) a következőkről:

  • Milyen kedves, jó, pozitív, szép, élményt, feltöltődést adó gondolatot tudtok  megosztani ezekben a napokban társaitokkal, barátaitokkal, ismerőseitekkel?
  • Mit gondoltok másként, mit szeretnétek másként tenni a későbbiekben, mi lesz másként, milyen pozitív gondolataitok  fogalmazódtak meg?
  • Milyen pozitív jelenségeket, jó példákat tudnátok elénk állítani?
 
Műfaji megkötés nélkül lehet: vicces, trükkös, zenés, komoly, lírai, „tudományos” stb. Megmutathatod a mindennapjaidat, vagy a leginkább érdekes, vagy szép, megható dolgot, ami veled történt, de akár a vágyaid is megjelenhetnek ebben a kis alkotásban.
 
Az időtartama max. 3 perc lehet! 
Olyan filmecskét, klipet készíts, amelyet te is szívesen néznél!
 
Pályázhatnak: 
  1. Alsó tagozatosok
  2. Felső tagozatosok
  3. Középiskolások
  4. Felnőttek 
Az alkotások beküldési határideje: 2020. május  30. szombat
 
A legjobbak jutalomban részesülnek:
Filmkészítéshez vásárolható kisebb eszközök, könyvek, meghívás az Agóra filmes táborába. A legjobb alkotások meghívást kapnak az Agórába, ahol a díjkiosztó  ünnepségen közösen megnézzük a zsűri által legjobbnak ítélt filmeket. A szakmai zsűri Bubryák István televíziós rendező vezetésével végzi munkáját.
A díjkiosztó időpontjáról minden pályázót e-mailben értesítünk.
 
A kisfilmet kérlek másold fel  saját Youtube csatornádra vagy töltsd fel a  saját Facebook oldaladra és küldd el a LINKET a következő címre: gilagabriella@agoraszeged.hu Kérlek írd le  a neved, életkorod, osztályod, telefonszámod, e-mailcímed  is, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled!
 
További  információt a +36(70)336-7063 számon kérhetsz.
 
Várunk minden alkotást, jó szórakozást és jó munkát kívánunk!
6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu