Hogyan jelentkezzek 2017-ben az Agóra nyári táboraira?

2017-04-24
2017.05.12-tő kizárólag hagyományos módon lehet jelentkezni és a táborok díját befizetni!
Az alábbi pár mondat segítségével szeretnénk még könnyebbé tenni az eligazodást és választást az Agóra nyári táborai közül.

Az Agóra táboraira jelentkezni és a díjakat befizetni 2017. 05. 08-től lehet. A jelentkezés csak a díj befizetésével válik érvényessé.

Az online jelentkezés megszűnt! Kérjük olvassák el az erről szóló tájékoztatónkat!

A legkényelmesebb mód (elektronikus)

 1. tájékozódjon az elérhető táborainkról az Agóra weboldalán
 2. jegyezze fel, a tábor pontos nevét és időpontját (ennek később jelentősége lesz a jelentkezési űrlap kitöltésénél)
 3. ha már csak a jelentkezés van hátra, töltse ki a lap alján elérhető Elektronikus jelenkezési lapot  és a Küldés gombbal küldje el a jelentkezését
 4. kérjük, hogy a jelentkezésnél gondosan válasszák ki a táborokat/turnusokat, mert utólagos módosításokra nincs lehetőség!
 5. ha minden sikerült, a jelenkezését rögzítjük és visszaigazoló emailt küldünk, melyhez csatoljuk a számlát (a feldolgozás folyamatos, de időigényes, ezért szíves türelmüket kérjük)
 6. amennyiben kedvezményre* jogoslult, azt természetesen figyelembe vesszük a számla kiállításakor
 7. ha megkapta a számlát (de csak ekkor!), a saját bankja által nyújtott ebank/internet bank szolgáltatásán keresztül, utalja el a részvételi díjat a Szent-Györgyi Albert Agóra Raiffeisen banknál vezetett számlaszámára (12067008-00103087-00100006), a közlemény rovatban tüntesse fel a visszaigazoló emailben kapott számla számát,
 8. a jelenkezés a díj átutalásával válik érvényessé!
 9. Kérjük vegyék figyelembe, hogy elektronikus jelentkezés esetén csak elektronikus befizetés lehetséges. A pénztárban, készpénzben nincs mód a számlát kiegyenlíteni!
 10. amennyiben gyermeke részére diétás étkezést kér, az érzékenyégről szóló orvosi igazolást legkésőbb a tábor indulása előtti szerdáig juttassa el Szemenyei Olga kollégánknak a szeolga@agoraszeged.hu emailcímre!
 11. töltse le, nyomtassa ki és kézzel töltse ki a részvételhez szükséges
  • Szülői nyilatkozatot (minden gyermekre 1 db-ot kell kitölteni és a táborozás első napján kell leadni a táborvezetőnek),
  • Adatlapot (minden gyermekre 1 db-ot kell kitölteni és a táborozás első napján kell leadni a táborvezetőnek)
 12. a tábor első napján hozzák magukkal a kitöltött Szülői nyilatkozatot, Adatlapot, és a sikeres átutalásról szóló igazolást!

Hagyományos mód (papír programfüzet és nyomtatványok, személyes befizetés az Agóra Hangklubban (I. emelet), az első hetekben valószínűleg hosszas várakozásra kell számítani)

 1. a megjelenést követően szerezze be a Szegedi Vakáció programfüzet egy példányát (pl. az Agóra recepción, az iskolában, ismerőstől stb.)
 2. keresse ki az Önöknek legmegfelelőbb tábort
 3. jegyezze fel, a tábor pontos nevét és időpontját (ennek később jelentősége lesz a jelentkezési lap kitöltésénél)
 4. az Agórában szerezze be és kézzel töltse ki a részvételhez szükséges
  • Jelenkezési lapot
  • Szülői nyilatkozatot (minden gyermekre 1 db-ot kell kitölteni és a táborozás első napján kell leadni a táborvezetőnek),
  • Adatlapot (minden gyermekre 1 db-ot kell kitölteni és a táborozás első napján kell leadni a táborvezetőnek)
 5. kitöltött jelentkezési lapot az Agóra Hangklubban (I. emelet) adja le és a részvételi díjat fizesse be kollégánknak, kizárólag az alábbi nyitvatartási idők figyelembevételével:
  • Hétfő: 7.00-11.00-ig és 12.30-17.00-ig
  • Szerda: 12.30-18.00-ig
  • Péntek: 12.30-17.00-ig
 6. amennyiben kedvezményre* jogoslult, azt természetesen figyelembe vesszük a számla kiállításakor
 7. a jelenkezés, a díj befizetésével válik érvényessé!
 8. amennyiben gyermeke részére diétás étkezést kér, az érzékenyégről szóló orvosi igazolást a befizetéskor, vagy legkésőbb a tábor indulása előtti szerdáig juttassa el Szemenyei Olga kollégánknak személyesen, vagy a szeolga@agoraszeged.hu emailcímre!
 9. a tábor első napján hozzák magukkal a kitöltött Szülői nyilatkozatot, Adatlapot és a díj befizetéséről szóló igazolást (számlát)!

*Kedvezmények

Táboraink részvételi díjából az alábbi kedvezményeket tudjuk adni:

 • 1 gyermek, 4 hét = 2500 Ft a kedvezmény/hét
 • 2 gyermek, 4 hét = 2500 Ft a kedvezmény/hét/fő
 • 1 gyermek, 3 hét = 2000 Ft a kedvezmény/hét

A kedvezmények csak abban az esetben vehetők igénybe, ha kiválasztott hetekre egyidejűleg befizetik a részvételi díjat!

Ha további kérdés merülne fel, kérjük hívja a +36(62)563-483, +36(62)563-481 telefonszámot, vagy küldjön emailt a kapcsolat@agoraszeged.hu címre!

Várjuk Önöket!

Az Agóra Csapata

 

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu