Az Agóra az EuropeThrob-on

2015-05-11
Mától az EuropeThrob-on is megtalálod az Agórát.

A legújabb tanulmányok szerint, az emberek 3/4 rendelkezik már okostelefonnal, 60%-uk okostelefonon rendel repülőjegyet, foglal szállást, vagy szerez be alapvető információkat. Nincsen sem reklámzaj, sem reklámvakság, nincsen kéretlen reklám. A fiatalok 80%-a mindenhova magával viszi az okostelefonját. Lassítsunk le egy pár percre, és nézzünk körbe egy kávézóban, egy Metró megállóban, vagy az Intercity egyik járatán. Ha megfigyeljük az embereket, mindenki nyomogatja az okostelefonját, éppen megoszt valamit, like-ol egy képet, vagy információt gyűjt be valamilyen szolgáltatásairól.

Az EuropeThrobe egy ingyenes, mobil eszközökre optimalizált hirdető rendszer, ami segít az érdeklődőknek megtalálni azt az árút, vagy szolgáltatást amire szükségük van a közelükben.

Az Agóra mindig is ügyelt arra, hogy leegyszerűsítse az Agóra programjai megismeréséhez vezető utat. Ezért döntöttünk úgy hogy ezzel a modern eszközzel kaput nyitunk az Agórához az okostelefont, vagy tabletet használók számára is.

Töltsd le Te is az EuropeThrob-ot telefonodra, vagy tabletedre és keresd meg Szegeden az Agórát és az Agóra programjait!

(az alábbi képeken az Agóra nyitó oldala, az Agóra, mint látnivaló és az Agóra egy aktuális programja látható)

további információk a programról: http://www.europethrob.com/

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu