A kedvenc játékom - kisvideó verseny

2020-12-15
A Szent-Györgyi Albert Agóra kisvideó versenyt hirdet óvodások és alsó tagozatos diákok számára.

Témája:
Mutasd meg a kedvenc játékodat és mesélj el egy vele kapcsolatos kedves emléket, vicces történetet vagy magyarázd el hogyan is kell vele játszani!

Formai követelmények:
Amatőr (akár telefonnal készített) vágás nélküli, maximum 3 perces videóval lehet pályázni. A videón szerepelhet a gyermek úgyis, hogy csak a keze és a játék látszik.
Az alkotásokat 2021. január 10. vasárnapig lehet beküldeni a galaniko@agoraszeged.hu e-mail címre. Az e-mailban  kérnénk feltüntetni a gyermek nevét, életkorát. A szülő nevét, e-mail címét, telefonszámát.

A kisfilmek 2021. január 14-én feltöltésre kerülnek az Agóra weboldalára és facebook oldalára.

Díjazás:
A videókat az Agóra által felkért zsűritagok értékelik és több korosztályban választják ki a nyertes műveket. A legjobbak tárgyjutalomban részesülnek.

Eredményhirdetés:
2021. január 13. szerda az Agóra facebook oldalán. A díjazottakat telefonon értesítjük.

A versenyen való részvétel feltétele, hogy a szülő a video elküldésével hozzájárul, hogy az Agóra a személyes adatait kezelje és a gyermekről készült videót a weboldalon és a facebook oldalon szerzői jog érvényesítése nélkül szabadon felhasználja.

Jó munkát kívánunk!  Várjuk a jelentkezéseket!

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu