60 nap az alkotásra - pályázat

2020-11-12
A szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra alkotói pályázatot hirdet középiskolás diákok, egyetemista hallgatók, pedagógusok, művészek, nyugdíjasok és mindenki más számára, aki az előttünk álló legalább 30 napban szívesen szánna időt az alkotásra. Sokaknak nehéz ez az időszak, töltsük hát meg tartalommal, töltsük meg művészettel. (LEJÁRT!)

A pályázat LEJÁRT! Kérjük, hogy mán NE jelentkezzenek!

A járványhelyzetre való tekintettel, pályázati kiírásunkat meghosszabbítjuk további 30 nappal. Így azoknak az alkotóknak, akik még nem adták le pályázatukat, de a következő egy hónapban talán több idejük lesz, lehetőségük van január 11-ig befejezni a munkájukat, és elküldeni nekünk a fotókat.

Aki szívesen horgol, barkácsol, hímez, origamizik, szeret gyöngyöt fűzni, festeni, faragni, kerámiázni, vagy bármilyen alkotóművészetben otthonosan mozog, annak szeretettel várjuk a munkáját. A használt technika szabadon választható, a lényeg, hogy kézzel fogható, tárgyi alkotásról legyen szó.

Az alkotásokról kérjük készítsenek képeket, amelyeket küldjenek el a vemese@agoraszeged.hu e-mail címre, a pályázó nevével, életkorával, és az a választott kategória címével (esetleg alcímmel) együtt, január 11-én éjfélig. A fotókat telefonnal készítsék el! Egy alkotó több pályamunkát is beküldhet.

A művekről készült fotókat zsűri fogja elbírálni, illetve közönségdíjra is lehet számítani.
A pályázat lezártával, a képek megjelennek honlapunkon és Facebook-oldalunkon is. Ez utóbbin lesz lehetséges szavazatot is leadni (like), mellyel közelebb vihetjük kedvencünket a közönségdíjhoz.

A díjazás olyan vásárlási utalványokkal történik, amelyeket az alkotók további alapanyagok beszerzésére is fordíthatnak.

Az alkotásokból a járványhelyzet enyhülésekor kiállítást szervezünk az Agórában, ahová mindenkit szeretettel várunk, akkor már személyesen. :)

A cél, hogy minél többen tudjuk hasznosan, kellemesen, ugyanakkor, biztonságosan eltölteni az előttünk álló időszakot. Vigyázzunk egymásra, ne csak fizikailag, lelkileg is, hiszen a művészet gyógyír.

Választható kategória címek:

  • Az ünnepre várva
  • Képzelt valóság


Használjuk ki az időnket, és alkossunk!

Jó munkát kívánunk!

További információ:

Varga Emese (vemese@agoraszeged.hu +36(70)213-7308)

6722 Szeged, Kálvária sgt. 23 Telefon: +36 62 563 480 fax: +36 62 563-499 email: kapcsolat@agoraszeged.hu www.agoraszeged.hu